SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şaşırmayın! Zamları kimin yaptığını açıkladı, muhabir çileden çıktı

Şaşırmayın! Zamları kimin yaptığını açıkladı, muhabir çileden çıktı

14 Şubat 2022 Pazartesi - 12:42




Bir sokak röportajında konuşan bir vatandaş, elektrik, doğalgaz faturaları başta olmak üzere gelen tüm zamların kimin yaptığı açıkladı. Vatandaşın sözleri izleyenleri şaşkına çevirdi.





Bir sokak röportajında mikrofon uzatılan bir vatandaşın sözleri dinleyenleri hayrete düşürdü. Yaşlı vatandaş, kendisine bu ay 400 TL doğalgaz ve 250 TL elektrik faturası geldiğini söyledi.

Muhabir, vatandaşa “Peki bu zamlarla ilgili ne düşünüyorsunuz” sorusunu yöneltti. Soruya cevap veren vatandaş, “CHP yapıyor bunu hep, CHP yapıyor ki iktidarı devirmek için.” dedi.

Muhabirin ısrarla iktidarda CHP’nin değil AK Parti’nin olduğunu hatırlaması üzerine vatandaşın verdiği tepkisini düzeltmedi.

AKP'Lİ ÇAMLI DA 'ZAMLARIN SORUMLUSU CHP' DEMİŞTİ

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, geçtiğimiz haftalarda Akit TV yayınında zamların sorumlusu olarak CHP’yi ilan etmişti. Çamlı, “Bu zamların oluşmasında bizim bir dahlimiz yok. En büyük dahil CHP…” demişti.


Beğendim
1
Sevdim
2
Beğenmedim
8
Üzgün
0
İnanılmaz
5

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap