SON DAKİKA



Haber > Gündem > Seçmen skandalı!

Seçmen skandalı!

28 Mart 2014 Cuma - 11:30




Trabzon’un Çömlekçi Mahallesi muhtar adayı Refik Günaydın’ın "Muhtar İdris Sağlam benim seçmenimin kayıtlarını siliyor" iddiasına Sağlam’dan cevap gel





Çömlekçi Mahallesi’nde muhtar adayı Refik Günaydın ile mevcut muhtar İdris Sağlam arasındaki seçmen krizi farklı bir boyut kazandı. Günaydın’ın "Muhtar, bana oy verecek seçmenin kayıtlarını sildi" yönündeki iddiasını yalanlayan Çömlekçi Mahallesi Muhtarı İdris Sağlam, şunları söyledi: "Suçlamalar hayal ürünü. Biz adres değişikliği bildirim listesi (Forum- D) doldurarak, adreslerde oturmayan şahısları nüfus müdürlüğüne bildirdik. Refik Günaydın önce yasaları öğrensin. Muhtarların kayıt silme yetkisi olmadığını görecektir. Toplam 60 kişi bu mahallede oturmuyor ama seçimde oy kullanacak. Biz mahallede oturan hiç kimsenin kaydını yok göstermedik. Şahıslar mahallemizde oturmamalarına rağmen Yüksek Seçim Kurulu’ndan oy kullanabilmeleri için seçmen kartları çıktı. Burada yanlış var ancak YSK bu yanlışa göz yumuyor."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap