SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şehrin sorunlarını o şehirde yaşayan çözer

Şehrin sorunlarını o şehirde yaşayan çözer

15 Mayıs 2015 Cuma - 10:48




Genel seçimler öncesi Giresun’da sahalarda en aktif çalışan aday olan MHP’li Dr. Orhan Erzurum, Karadeniz Gazetesi’ne verdiği özel röportajda hedefler





Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Milletvekili Adayı Dr. Orhan Erzurum, amaçlarının Ankara’da Giresun’u en iyi şekilde temsil etmek olduğunu, şehrin sorunlarına sadece o şehirde yaşayan insanların çözüm bulabileceğini açıkladı.

Giresun’un makus talihinin değişmesi için 7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapan Dr. Orhan Erzurum, "Başarı asla tek başına kazanabilecek bir şey değildir. Giresun’un her bölgesinden, her sektörden genç ve başarılı kişilerden oluşan çok iyi bir ekip kurduk. Allah nasip ederse 7 Haziran seçimlerinden sonra aynı ekibimiz ile şehrimize hizmet edeceğiz" diye konuştu.

Giresun’un en büyük sorununun iş bilmez siyasetçiler olduğunu belirten ve asla Ankara’da parmak kaldıran bir vekil olmayacağını ifade eden Dr. Erzurum, şöyle devam etti: "Seçim zamanı geldiğinde halkımızın karşısına çıkan, şirin görünüp oy isteyen, yetkiyi aldıktan sonra Ankara’nın yolunu tutup 4 sene daha vatandaşların yanına bile yaklaşmayan kişilerden hizmet beklemek, yatırım beklemek sanırım doğru değil."

TÜRKİYE İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

7 Haziran seçimlerinin Türkiye için önemine değinen Erzurum, AK Parti iktidarının bu seçimlerde final yaparak ülkeyi kaosa sokmayı hedeflediğini ileri sürdü. Erzurum, "Vatanını, bayrağını, ülkesinin bir karış toprağını düşünen insanlar bu seçimlerde AKP’ye dur diyecektir. Bu iktidarın artık ülkeye verebileceği hiçbir şeyi yoktur" ifadelerini kullandı.

Sorunları bilmek gerekir


Yıllardır Giresun’u tanımayan, halkın sorunlarına ortak olmayan, şehre hep dışarıdan bakmış insanların yetki aldığını, bu kişilerin ise Giresun’a verebilecek hiçbir şeylerinin olmadığını ifade eden Dr. Orhan Erzurum, “Bir şehre hizmet etmek için o şehirde yaşamak, insanını tanımak, sorunlarına hâkim olmak gerekir. Biz hizmet etmek için çıktığımız yolda en büyük ayrıcalığımız, bu şehirde yaşıyor olmak, bu şehrin sorunlarını vatandaşlarımızla yaşıyor olmamızdır” dedi.

Ben değil biz olacağız

MHP Giresun Milletvekili Adayı Orhan Erzurum, Giresun’da siyasi partiler içerisinde birlik ve beraberliğin yaşandığı tek partinin MHP olduğunu, partiye gönül vermiş kişilerle el ele, omuz omuza seçim çalışmalarını yürüttüklerini, seçimlerden sonra da bu kadro ile aynı heyecanla Giresun’a hizmet edeceklerini söyledi. Ankara’da ise her kesimin sesi olacağını belirten Erzurum sözlerini şöyle sürdürdü: "Milletvekili adaylarımız, milletvekili aday adaylarımız, parti yöneticilerimiz, ülkü ocaklarımız, partimize gönül vermiş vatandaşlarımız ve halkımız ile emin adımlarla iktidara yürüyoruz. Çok iyi bir ekip kurduk. Şehrin her bölgesinden, her sektörden, her cenaptan insanlarla tüm sorunlarına hâkim kişileri bir araya getirdik. Biz Ankara’ya sadece bir milletvekili değil, Giresun’a hizmet etmekten başka hiçbir amacı olmayan kocaman bir ekip göndereceğiz."

er2_1

Vatandaşın ilgisi bize güç veriyor

Giresun’da en aktif çalışan milletvekili adayı olan ve seçimlere 3 hafta kalmasına rağmen Giresun’da gitmedik yer bırakmayan Dr. Orhan Erzurum, "Giresun merkezden ilçelerimize, beldelerimizden köylerimize kadar yaptığımız ziyaretlerde halkın gelecek kaygısı yaşadığını, esnafların kepenk kapatma noktasında olduğunu gözlemliyoruz. Giresun halkının MHP iktidarına hasret kaldığını duyuyoruz. Hep dikkat ediyoruz, Ankara’ya gitmek, milletvekili olmak için kimseye hayal satmıyoruz. Sadece yapabileceğimiz hizmetleri ve vaatleri veriyoruz. Yıllardır kandırılan halkımızı, kandırmak değil, gerçeklerle aydınlatmak istiyoruz. Biz bu zamana kadar hiç kandıran olmadık, bundan sonra da asla olmayacağız" dedi.

Halkın umudu olduk

3 Mayıs tarihinde Ankara Arena’da MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin açıkladığı "Genel Seçim Beyannamesi"nin vatandaşların umudu olduğunu, toplumun her kesimini ilgilendiren maddelerle Türkiye’nin ufkunun açılacağını söyleyen Dr. Orhan Erzurum, "Emeklimizden çiftçimize, engelli vatandaşlarımızdan gençlerimize, taşeron işçilerimizden öğrencilerimize, ev hanımlarından evlenecek çiftlere kadar her kesimin refah içerisinde yaşaması için bir seçim beyannamesi hazırladık. Bu vaatler MHP iktidarı ile çok kısa bir süre içerisinde gerçekleşecektir" diye konuştu.

Destek istedi

7 Haziran seçimleri öncesi Giresun halkından destek isteyen ve hizmet sözü veren MHP Giresun 1. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Orhan Erzurum, “Artık büyük oyunu bozma zamanıdır, 7 Haziran seçimleri halkımız için dönüm noktasıdır. Vatanına, milletine, bayrağına, topraklarının bütünlüğüne inanan herkesin bu seçimlerde MHP’ye oy vermesini, destek olmasını rica ediyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap