SON DAKİKA



Haber > Gündem > Süleyman Soylu'yu fena yerden yakaladı! Haddini bil, çetelere...

Süleyman Soylu'yu fena yerden yakaladı! Haddini bil, çetelere...

04 Nisan 2022 Pazartesi - 17:10




Merak Akşener'e kullandığı ifadeler nedeniyle tepki çeken Süleyman Soylu'ya İYİ Partili Müsavat Dervişoğlu'ndan sert tepki geldi. Dervişoğlu' Süleyman Soylu'ya "Haddini bil, edebini takın" dedi.





Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i hedef alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya İYİ Parti'den sert tepki geldi. Partisinin İzmir İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, Süleyman Soylu'ya verdi veriştirdi.  

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in polislerin ağır çalışma koşullarını gündeme getirdikten sonra Emniyet Genel Müdürlüğü’nün bu konuda bir iyileştirme yapılacağını açıkladığını ifade eden Müsavat Dervişoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Akşener'i hedef alan sözlerine de tepki gösterdi.

BİZE DEĞİL ÇETE LİDERLERİNE LAF YETİŞTİRSİN

İYİ Partili Müsavat Dervişoğlu, “Polisin çalışma koşullarının düzenlenmesi için söylediğimiz laflardan neden bu denli alınganlık gösteriyor anlayabilmiş değilim. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya buradan sesleniyorum. Bize laf yetiştireceğine şemsiyeleri altına saklandığı, çete liderlerine laf yetiştirmesini söylüyorum. İYİ Parti’nin Genel Başkanı’na ve İYİ Partililere laf yetiştirmek yerine kendisini işini yapmaya davet ediyorum. Daha da ileri gidiyorum, haddini bilmesini ve edebini takınmasını buradan tavsiye ediyorum.” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap