SON DAKİKA



Haber > Gündem > Taksim'de ortalık karıştı!

Taksim'de ortalık karıştı!

01 Mayıs 2016 Pazar - 11:25




Divan kavşağından toplanan 40 kişilik bir gruba polis müdahale etti, eylem yapmak isteyen 3 kişi de gözaltına alındı.





1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı kutlamalarına kapatılan Taksim Meydanı çevresinde önlem alan polis ekipleri, ellerindeki pankartla meydana çıkmak isteyen 3 kişiyi engelledi.

İnşaat işçisi oldukları bildirilen 3 kişi, polisin uyarısına rağmen meydana çıkmak istedi.

Polis ekiplerince gözaltına alınan 3 kişi, emniyete götürüldü.

14 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Piyalepaşa'dan Taksim'e çıkmak isteyen 6 kişi gözaltına alındı. Şahısların sırt çantalarından çok sayıda molotof, havai fişek çıktı.


Gözaltına alınanlar polis merkezine götürüldü. Ayrıca, başka bir bölgeden Taksim'e çıkmak isteyen 8 kişinin daha gözaltına alındığı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'TA 3 KİŞİ GÖZALTINDA

Beşiktaş'ta, izinsiz yürüyüş yapmak isteyen gruba polis müdahale etti.

Barbaros Bulvarı'nda toplanan Halkı Kurtuluş Partisi (HKP) üyeleri, pankart açarak gösteri yapılmasına izin verilmeyen Taksim Meydanı'na yürümek istedi.

Bölgede önlem alan polis ekipleri, dağılmaları için yaklaşık 30 kişinin bulunduğu grubu uyardı.Polisler, dağılmayan gruba gaz sıkarak müdahale etti.


Göstericilerden bazıları gözaltına alındı.Bu arada, polis ekipleri, Şişli Camisi yakınında kimlik kontrolü yaptığı şüpheli 3 kişinin çantalarını aradı. Çantalarında havai fişek bulunan 3 kişi gözaltına alındı.

MECİDİYEKÖY'DE MÜDAHALE

Taksim'e 1 Mayıs için gitmeye çalışan gruba Mecidiyeköy'de polis engel oldu. Grubun dağılmaması üzerine polis müdahale etti. Ara sokaklara kaçak eylemcilerle polis arasında kovalamaca yaşandı. Bölgedeki gerginlik devam ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap