SON DAKİKA



Haber > Gündem > TBMM'de Trabzon'un hizmetkarı olacağım

TBMM'de Trabzon'un hizmetkarı olacağım

25 Şubat 2015 Çarşamba - 09:18




AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Muhammet Balta, TBMM’de Trabzon’un sesi olmak için ve kente hizmet etmek için yılmadan çalıştığını ifade etti





Tek-Art Medya Merkezi’ni ziyaret eden Çevre ve Şehircilik eski Bakan Yardımcısı ve AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Muhammet Balta, Trabzon için vekillik yolculuğuna çıktığını söyledi. Siyasi yaşamından ve tecrübelerinden bahseden Balta, “Ben şahsen bir yola çıktım. Bu şehirde il genel meclis üyeliği, il genel meclis başkanlığı, il başkanlığı yaptım ve 3,5 seneden beri bakan yardımcılığı görevini yürütüyorum. Trabzon milletvekili olmak gerçekten bir ayrıcalıktır. Bu uğurda bütün bilgi, beceri ve tecrübelerimizle birlikte TBMM’de de Trabzon’un sesi olmak ve Trabzon’a hizmet etmek için görevimden istifa ettim ve bir yola koyuldum. Bu kapsamda sizleri de ziyaret etmek istedik. Devlet eski bakanı ve Trabzonspor onursal başkanı Sayın Mehmet Ali Yılmaz Bey’e de, Trabzon’a böyle kurumsal bir kimlik kazandırmış olduğu için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

BİRLİK OLMALIYIZ

Kent hakkındaki izlenimlerini de dile getiren Balta, “Trabzon insanı liderlik vasfına sahip. Herkes kendisini lider kabul ediyor. Bunu avantaj haline getirmek için kanaat önderlerinin çok fazla mücadele etmesi lazım. Bazı şeyleri bir kenara bırakıp, esas bir bütün halinde toplumun faydalanabileceği doğru işler etrafında çalışmalar yapılması lazım. Bu şehir bütün dinamikleriyle ortak bir hedef etrafında birleşip hareket ettiği zaman hep ba- şarılı olmuştur. Bütün kanaat önderlerinin bunu başarmak için mücadele etmesi gerekiyor. İnsanlar farklı siyasi görüşte olabilirler. Onları ötekileştirmemek gerekiyor” diye konuştu.

Trabzonspor’a sahip çıkılmalı

Bir Trabzonlu olarak Trabzonspor’un önemine dikkat çeken Balta, herkesin takımı sahiplenmesi gerektiğini söyledi. Balta, “Trabzonspor’u tartışmak lazım ama Trabzonspor’u futbolu bilen adamların tartışması lazım. Siyasilerin yapacağı şey Trabzonspor’a sahip çıkmaktır. Trabzonspor’un daha iyi olması için görüş ve dü- şüncelerimizi her zaman ifade ederiz ama işin esası Trabzonspor’u sahiplenecek olan bir tek iktidar partisi değil, bütün siyasi partilerdir. Ayrıca futbola emek veren insanların mücadele etmesi lazım. Trabzonspor topluma mal olmuş bir spor kulübüdür. Kısacası bu işten anlayan herkesin görüşünü alıp, Trabzonspor’un geleceğine yön vermek lazım” ifadelerine yer verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap