SON DAKİKA



Haber > Gündem > Tefecilere operasyon! 61 kişi gözaltında

Tefecilere operasyon! 61 kişi gözaltında

22 Temmuz 2024 Pazartesi - 09:40




İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İstanbul merkezli 4 ilde gerçekleştirilen operasyonda 61 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.





İstanbul merkezli dört ilde düzenlenen Kuyu-11 operasyonunda, liderliğini Tuncer Aslan’ın yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonda 61 şüpheli gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyona ilişkin açıklama yaptı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen çalışmalar sonucu; “Tefecilik, Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma, Yağma ve Tehdit” suçlarına yönelik İstanbul merkezli Ağrı, Sakarya ve Kocaeli’de düzenlenen operasyonlarda, yüksek faiz karşılığında borç para veren ve borçlara karşılık teminat olarak birçok çek, senet, taşınmaz ve araç alan suç örgütü üyelerinin, borç alan şahısları ve ailelerini tehdit ettikleri tespit edildi.

Operasyonlar sonucunda; 6’sı ruhsatsız 8 tabanca, 2 pompalı tüfek ve çok sayıda senet ve çek ele geçirildi.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap