SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzon gereken değeri görecek

Trabzon gereken değeri görecek

01 Kasım 2013 Cuma - 08:58




AK Parti’den Ortahisar Belediye Başkan aday adayı olan Fahrettin Aksoy, Trabzon’un değerlerini ön plana çıkartarak hak ettiği değeri almasını sağlayac





Büyükşehir Yasası ile kurulan Ortahisar İlçe Belediyesi'ne aday adaylığını açıklayan Trabzon Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Fahrettin Aksoy, seçim öncesi çalışmalarına ivme kazandırdı. Aksoy, TEK-ART Medya Merkezi'ni ziyaret ederek Müesseseden Sorumlu Genel Müdür Necmi Perekli ile görüştü, projelerini anlattı. Ortahisar Belediye Başkanlığı için partisinden aday gösterilip seçilmesi durumunda Trabzon’un hak ettiği değeri görmesi için çalışacaklarını belirten Aksoy, önemli açıklamalarda bulundu. ŞEHİR İÇİN BİR ŞANS Aksoy, şunları söyledi: "Seçilene kadar aday gösterildiğiniz partinin mensubusunuz. Aday gösterilip seçilmeniz durumunda tüm halkın başkanı olursunuz. Bu nedenle çalışmalarımıza devam ederken, Trabzon’u hak ettiği değere ulaştırmak için çalışacağız. Trabzon, ismi duyulan bir şehir ama Avrupalı buraya geldiği zaman 'Trabzon bu mu' diyor. 2009 yılından beri iktidar ile belediye aynı paralelde, aynı parti tarafından yönetiliyor. Bu, Trabzon için bir şanstır." 20 BİN FENERLİYİ AĞIRLAMAK İSTİYORUZ Tıpkı Trabzonspor gibi devrimci bir ruha sahip olduğunu belirten Aksoy, "Hayatımda Beşiktaş'ı, Fenerbahçe'yi, Galatasaray'ı hiç tutmadım. Başkan seçilmemiz durumunda 20 bin Fenerbahçeliyi Trabzon’da ağırlamak istiyoruz. Bu kentin insanı, bu kentin ticareti, bu kentin esnafı için bunu yapmak istiyoruz. Spor, dostluk, kardeşliktir. Bunu sağlamalıyız" ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap