SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzon için hedefimiz büyük

Trabzon için hedefimiz büyük

28 Mart 2014 Cuma - 11:30




AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Genç, Trabzon’u 2023’te Türkiye’nin ilk 10 ili arasına yükseltmeyi hedeflediklerini söyledi.





AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Av. Ahmet Metin Genç, "Halka hizmet, Hakk’a hizmettir" düsturu ile hareket edeceklerini belirterek, "Ortahisarımıza yakışan en doğru ve en iyi hizmetleri üreterek, hayatın önündeki tüm engelleri ortadan kaldıracağız. Birçok projemiz var. Ortahisar’ı sokak sokak bilen bir kardeşiniz olarak, burayı modern ve yaşanabilir bir sahil kenti yapacağız. Hesap soran değil, hesap veren adil ve şeffaf bir yönetim anlayışımız olacak. Örnek alan değil, örnek alınan bir Ortahisar için çalışacağız. Ortahisar’da fakir, aç ve açıkta insan kalmayıncaya kadar çalışacağız. Kimsesiz çocuklar, yaşlılar ve kadınlarımızın en emin sığınağı olacağız. Hedeflerimiz Ortahisar ile birlikte ilimiz Trabzon’u 2023 yılında Türkiye’nin ilk 10 ili arasına yükseltmektir" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap