SON DAKİKA



Haber > Gündem > Turhan Çömez, Soylu’yu fena yakaladı: Artık rahatça uyuyabiliriz

Turhan Çömez, Soylu’yu fena yakaladı: Artık rahatça uyuyabiliriz

26 Mart 2022 Cumartesi - 11:52




Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doktorluğunu da yapmış olan eski AK Parti milletvekili Turhan Çömez İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu eski söylediği sözlerle fena vurdu.





İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Diyarbakır'da yaptığı bir konuşmada “ Suriye dünyanın en huzurlu ülkesi olacak” Şeklindei sözlerine yönelik AKP eski Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez’den kinayeli bir paylaşım geldi.

Diyarbakır'daki temasları sırasında vatandaşlara seslenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Bizim bir yeminimiz ve sözümüz var. Bunu da yapacağız. Vallahi Bağdat dünyanın en huzurlu şehri olacak, Suriye dünyanın en huzurlu ülkesi olacak. Etrafımızdaki coğrafya dünyanın en huzurlu coğrafyası olacak. Onun için yapacağımız çok iş var. “ diye konuştu. Bu sözleri Twitter’da eleştiren Turhan Çömez, geçtiğimiz yıl 2021 yılında söylediği “Temmuz ayından sonra Türkiye ekonomisi sıçrama yapacak” sözleriyle Soylu’yı vurdu.

"SOYLU HEPİMİZİN GÖNLÜNE SU SERPTİ"

Çömez paylaşımında “Temmuz ayında Türk ekonomisini sıçratıp büyüten ve etrafımızdaki Almanya'yı, Fransa'yı, İngiltere'yi, İtalya'yı ve o her şeye burnunu sokan ABD'yi de çatlatan’ Soylu, Suriye’yi dünyanın en huzurlu ülkesi yapma sözü vererek hepimizin gönlüne su serpti. Artık rahatça uyuyabiliriz.” Diye yazdı.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap