SON DAKİKA



Haber > Gündem > Türk tır şoförü Lübnan'daki Ermeni mahallesinde saldırıya uğradı

Türk tır şoförü Lübnan'daki Ermeni mahallesinde saldırıya uğradı

31 Ağustos 2023 Perşembe - 11:18




Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta Ermenilerin ağırlıklı olarak yaşadığı Burc Hammud Mahallesi'nde tır şoförü Tayar Ökden, saldırıya uğrayarak darp edildi.





Burc Hammud'daki bir işyerine gece saatlerinde yük boşalttıktan sonra mahalleden ayrılmak isterken trafiğe takılan 52 yaşındaki Ökden'in yolu, bir grup tarafından kesildi.

Ermeni olduklarını söyleyen yaklaşık 20 kişilik grup Ökden'i darp ederek üzerine boya döktü. Tırın üzerindeki "Türkkan" yazılı brandayı yırtan kalabalık, aracın camlarını kırarak üzerine Türkiye'ye yönelik İngilizce hakaretler yazdı.

Aracın lastiklerini de bıçakla patlatan kalabalık, tırdaki ticari malzemeleri barındıran kolileri yere atarak tekmeledi.

Yaşadıklarını anlattı

Türkiye'ye gitmek için ülkenin kuzeyindeki Trablus Limanı'na gelen Ökden, yaşadıklarını AA muhabirine anlattı.

Aracını durduran kalabalığın kendisini aşağı indirerek dövdüğünü anlatan tır şoförü Ökten, "15-20 kadar kişiydiler. Üzerinde Türk kelimesi yazdığından dolayı aracımın üzerindeki çadırı yırttılar. Beni aşağı indirip üzerime boya döktüler. Camımı kırdılar. Daha sonra arabanın içine de boya attılar. Üç dört tekerimi patlattılar. Zorla oradan çıktım." dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap