SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yangınları üstlenen PKK'yı lanetlemelerini beklerdik

Yangınları üstlenen PKK'yı lanetlemelerini beklerdik

02 Eylül 2019 Pazartesi - 15:09




Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, muhalefetin orman yangınlarına müdahale konusundaki eleştirilerine tepki gösterdi. Pakdemirli, "Yangınları üstlenen PKK terör örgütünü de lanetlemelerini beklerdik ama olmadı" dedi.





Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, muhalefetin orman yangınlarına müdahale konusundaki eleştirileriyle ilgili konuştu. Pakdemirli, "Ağacı ve orman yangınlarını konuşurken ne yazık ki ağır eleştirildiğimizi söyleyeceğim. Bu kadar ağır eleştiri altındayken, İzmir ve Türkiye genelindeki siyasetçilerimiz bizi 'ormana yetersiz müdahale olduğunu' söyleyerek eleştirirken, yangınları üstlenen PKK'ya bir laf söylemelerini, lanetlemelerini bekliyorduk ama olmadı. Herhalde bundan sonra olacaktır." dedi.

Kuru üzümde fiyat belli oldu, alımlar yakın zamanda başlayacak

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, kuru üzümde alım fiyatını da açıkladı. 

Bakan Pakdemirli, "Hem TMO olarak hem Tariş olarak 2019 yılı kuru üzüm fiyatımız 9 numara için 10 liradır. Kuru üzüm üreticilerimizin emeklerinin karşılıklarını korumak için en kısa zaman aralığında alımlara başlıyoruz." dedi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap