SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yıldız, dilimizden anlayacak tek isim

Yıldız, dilimizden anlayacak tek isim

14 Şubat 2015 Cumartesi - 09:58




AK Parti kulislerinde milletvekilliği için adı ciddi şekilde geçen Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız’a özellikle belediye başka





AK Parti temayül yoklamalarına  girecek olan Ömer Yıldız’ın bu doğrultuda nabız yokladığı ve bazı ilçeleri ziyaret ederek belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla görüş alışverişinde bulunduğu öğrenildi. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ‘Tam bir hizmet adamı’ tanımlaması yaptığı Yıldız’a AK Partili belediye başkanlarının da büyük ilgi gösterip destek verdikleri ortaya çıktı. Belediye başkanlarının, Yıldız için "Rüştünü çoktan ispatlamış; ticarette, siyasette ve eğitimde başarılı hizmetler vermiş bir isim. Eski bir siyasetçi ve belediye başkanı olarak dilimizden anlayacak tek isim. Tuttuğunu koparan, inatçı yapısıyla bölgemize çok şey kazandıracak gerçek bir mücadele adamı" şeklinde olumlu görüş belirttikleri öğrenildi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap