SON DAKİKA



Haber > Gündem > Yomramız bunu başaracak

Yomramız bunu başaracak

30 Mart 2019 Cumartesi - 10:33




İyi Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Bıyık: Ya değişim yada değişim





Yomra halkının mutlak suretle değişim istediğini ifade eden başkan adayı Bıyık, "31 Mart'ta Yomralılar belediye yönetimini, 5 hizmet yılında biz Yomra'yı değiştireceğiz. Yomra'yı Karadeniz'in en moden şehri haline getireceğiz" dedi

40 BİN YOMRALI İLE   EL ELE VERECEĞİZ

Yomra'nın Trabzon şehir merkezine en yakın ilçe olmasına rağmen uzun yıllardır ihmal edildiğini kaydeden Bıyık, "Bu durumun yaşanmasında mevcut belediye yönetiminin ciddi yetersizliği söz konusudur. Trabzon'da raylı sistem projesi yapılıyor, Yomra talepte bulunmuyor. İlçelere doğalgaz veriliyor, Yomra en sona bırakılıyor. Yomra'da Yomra için mücadele eden bir belediye yönetimi olsa bu işler böyle olmazdı. 40 bin Yomralı ile el ele vererek ilçemizi ihya edeceğiz" diye konuştu.




DOĞALGAZ YOMRA'NIN  OLMAZSA OLMAZIDIR

Bıyık, "31 Mart'tan sonra üzerine en çok yoğunlaşacağımız hususlardan birisi doğalgazdır. 40 bin Yomralı doğalgaz kullanmak istiyorsa bunu temin etmek boynumuzun borcudur. Mevcut belediye yönetimi seçim sürecine girilene kadar bir kez bile doğalgaz çalışmalarını gündeme almış, takip etmiş, ilgilenmiş değildir. Bu nedenle Yomra'mız doğalgaz hususunda geride kalmıştır. Bu açığı hızlı bir şekilde kapatıp ilçemizi doğalgaz ile buluşturacağız" ifadelerini kullandı.




YOMRA'DA 10 KİŞİDEN  7'Sİ MUSTAFA BIYIK DER

Hemen şimdi Yomra'ya gidin. Önünüze çıkan ilk 10 kişiye kime oy vereceklerini sorun. En az 7'si 'Mustafa Bıyık'a oy vereceğim' der. Diğer 3'ü de şahsıma oy vermeyeceğini söylese de 'Mustafa Bıyık iyi insandır' der. Yomra sakinleri değişim istiyor. Yomra sakinleri Yomra gibi bir ilçede neden bir tane park olmadığını soruyor. Yomra insanı denizi göremez hale getirilmesinin hesabını 31 Mart'ta soracak…

10 KİŞİ MUTLU OLSUN DİYE…




Yomra'da 10 kişinin mutluluğu için 40 bin kişinin mutsuzluğu üzerine kurulu bir sistem var. Yomra halkı 31 Mart'ta bu düzene son verecek. Ben bunun için mücadele veriyorum. Birileri mutlu olsun diye binlerce insanın mutsuz olmasına izin vermem. Yomra'yı görenlerin hayran kalacağı, herkesin yaşamak isteyeceği bir şehir haline getirmek için yola çıktım. Allah'ın izniyle bu hedefimize ulaşacağız. 5 yıl sonra bugünkünden çok daha farklı bir Yomra ortaya çıkacak. Bunları yapmak zor iş değil. 

YOMRALI BASKIYA BOYUN EĞMEZ




Bırakın iş adamları ve esnafları, şahsıma ait sosyal medya hesaplarımdaki gönderilere yorum yapan, beğeni atan insanlara bile baskı uygulamak istiyorlar. Bu tür davranışlar hiç hoş değil. Ellerinde telefon bekliyorlar. Kiminle bir fotoğraf karesi paylaşsam hemen üzerine çullanmak istiyorlar. Böyle siyaset olmaz. Bu şekilde hareket edenin derdi zaten halka hizmet değildir. Gidersin halka, kendini anlatırsın, projelerini anlatırsın, oyunu istersin. Şahsen ben böyle yapıyorum. Ama bilmiyorlar... Yomralı baskıya boyun eğmez.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap