SON DAKİKA



Haber > Gündem > Zeyyat Kafkas STK turunda

Zeyyat Kafkas STK turunda

22 Mart 2015 Pazar - 12:39




AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Zeyyat Kafkas, seçim çalışmalarını sürdürürken, sivil toplum örgütlenmesine yönelik çarpıcı mesajlar verdi.





Kendisinin de yıllardır sivil topluma hizmet veren bir kişi olduğunun altını çizen Kafkas, "Sivil toplum örgütleri kentimizin vizyonudur. Onların gücü ve etkinliği arttıkça Trabzonumuz da o oranda güçlü, etkin ve büyüyen bir şehir olacaktır" dedi.
Sivil toplum örgütü temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelen Kafkas, ayrıca MOBİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alper Bektaş, Türk-İş Trabzon Temsilcisi Gökhan Gedikli ve Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Olgun'u ziyaret etti.

Aday olup meclise gitmesi durumunda sivil toplum kuruluşlarının temsilcisi gibi çalışacağının sözünü veren Kafkas, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de Trabzon adına faydalı olan tüm projelerin takipçisi ve hazırlayıcısı olacağız. Kentimizin kanaat önderleri ve gündem belirleyicisi konumundaki STK'lar ne kadar güç birliği içerisinde olursa etkinlik katsayımız da o derece artacaktır. Bu anlamda cumartesi günü bir araya getirdiğimiz büyük topluluk göstermiştir ki tüm sivil toplum kuruluşları bütün iyi niyetleriyle aynı hedef doğrultusunda rahatlıkla buluşabiliyorlar. Hele de konu Trabzon olunca bu hassasiyet daha da artıyor. İşte ben kendimi, bu önemli sinerjiyi kent adına enerjiye dönüştürecek bir aracı olarak görüyorum. Değerli sivil toplum örgütü temsilcilerimden aldığım mesajlar da bu yönde. Kendilerine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap