SON DAKİKA



Haber > Gündem > Zeyyat Kafkas'tan sıralama çağrısı

Zeyyat Kafkas'tan sıralama çağrısı

27 Şubat 2015 Cuma - 10:14




AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Zeyyat Kafkas, sıralamayı saygıyla karşılayacağını ve her koşulda partinin başarısı için çalışacağını söyledi





AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Zeyyat Kafkas, Türk siyasi hareketinin en önemli de- ğişimlerine imza atan ve sü- rekli yükselen bir güç olarak zirvedeki yerini koruyan partilerinin bundan sonra da aynı çizgiyi devam ettireceğini açıkladı. Trabzon için sıralama nasıl gerçekleşirse gerçekleşsin tüm aday adaylarının sonuna kadar aynı heyecanla çalışaca- ğını vurgulayan Kafkas, "Şahsım adına bu sözü bütün Trabzon'un önünde veriyorum.

Zaten AK Parti’nin uzun yıllardır süregelen bu istikrarının sebebi de, kendisine bağlı kitlelerin ve parti mensuplarının bahsettiğim anlayıştan bir an olsun taviz vermemeleridir. Türkiye’deki siyasi partiler arasında ülkenin en organize kadroları AK Parti kadrolarıdır. Bu kadrolar sürekli olarak Türkiye’nin önüne yeni hedefler koymakta, farklı vizyonlar geliştirmektedir. İşte AK Parti'yi büyüten en önemli sebep olan birlik bütünlük fotoğrafı bütün ihtişamıyla ülkenin karşısında durmaktadır" dedi.

ÖNCELİKLERİ BİLİYORUZ

Trabzon’un önceliklerini bildiklerini dile getiren Kafkas, "Bu öncelikler bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de korunacak ve geliştirilecektir. Belediye başkanlarımız, il ve ilçe başkanlarımız, tüm değerli partililerimiz, mevki makam ayrımı gözetmeden aynı ilkeler doğrultusunda yürek yüreğe yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Kafkas, temayül yoklaması öncesinde Çaykara, Of, Köprübaşı ve Hayrat ilçelerinde partililere bir araya geldi ve Kadın Kolları Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap