SON DAKİKA



Haber > Gündem > Zihniyete bak!

Zihniyete bak!

04 Ekim 2015 Pazar - 09:19








Bir televizyon kanalında, koskoca bir profesörün söylediği, milleti aşağılayıcı, millete hakaret eden sözleri... Bakınız bu profesör millete nasıl hakaret ediyor, milleti nasıl hiçe sayıyor. 7Haziranda ortaya çıkan tabloyu kriz olarak niteliyor ve bakın ne diyor... “Krizin sebebi 10 Ağustos'ta seçmenin yanlış kişiyi seçmiş olmasından başlıyor. Seçmenin iradesi diye bir şey yok, öyle saçma şey olur mu?” diyerek nasıl aşağılıyor, hor görüyor... “AK Parti'ye yüzde kırk bir dolayında oy verenler bulunduğu sürece kriz olacağını da öne sürüyor...”

Allah aşkına zihniyete bak!... Bir başkasının; "Aziz Nesin, yüzde 60 demişti, meğerse yüzde 41 imiş..." şeklinde attığı tweete, yani taşıdığı zihniyete bakar mısınız! Bu kadar gözünü kin bürümüş olan zavallılar hala varsa... Pes doğrusu! Bu, kendi milletine nasıl bir kin kusmaktır, nasıl hakir görmektir. Bütün bunlar toplumun gözü önünde cereyan ederken, demokrasinin birer ürünü olan siyasilerimiz ve siyasi partilerimiz neden sessiz kalırlar, neden bu aşağılayıcı sözleri kendi üzerlerine almaz ve bir kınamada bulunmazlar? Demek ki, bu aşağılama toplumun bir bölümüne ya da bir tek siyasi partiye oy veren vatandaşlarımıza atfen söylendiğini biliyorlar. Onları ülkede sadece bir ırgat görüyorlar.

Demek ki, bu aşağılanan insanlar devlet idaresine asla yakıştırılamıyor, sadece idare edilen bir toplum yığınları olarak görülüyorlar. Bir başka zihniyet sahip olan bazıları da; "eğitimi az kişiler sağ partilere oy veriyorlar..." tespitinde bulunuyorlar. Allah aşkına böyle saçma sapan, ipe sapa gelmez sözler söylenir de buna tepki gösterilmez mi? Maalesef... Doğru olan, gerçek olan Türkiye’mizi bugünkü gücüne ulaştıranlar o aşağıladığınız eğitimi az dediğiniz insanlardır. Türkiye’miz; sosyal, siyasal ve ekonomik açıdan bugün geldiği noktayı kimlere borçludur? Elbette ki, o aşağıladığınız, beğenmediğiniz, hakir gördüğünüz, horladığınız, eğitimi az toplum yığınlarının seçtikleri iktidarlara borçludur... O iktidarlar ki; Menderes-Demirel-Özal-Erdoğan olduğunu milletimiz görecek basirete sahiptir...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap