SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Acelenin sebebi ne?

Acelenin sebebi ne?

06 Temmuz 2015 Pazartesi - 09:44




Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Milletvekili Dr. Orhan Erzurum, binlerce kişiye istihdam sağlayan SEKA Aksu Kağıt Fabrikası’nın yerine TOKİ tarafın





Cumartesi günü bölgede TOKİ’nin yapacağı toplu konutların temel atma törenine katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli’ye yüklenen Erzurum, “Sayın Bakan SEKA Aksu Kağıt Fabrikası’nın yerine konut yapmak için temel atma töreni düzenliyor. Yıllardır söylüyoruz, üretim yapan ve istihdam sağlayan bir fabrikanın yıkılıp, yerine konut yapılması örneği dünyanın hiç bir yerinde yoktur. Üstelik bu kararı aldığınızda siz tek başına iktidardınız. Şimdi değilsiniz. Hem de görevi sona eren ve istifa etmiş bir kabinenin Bakanısınız. Doğru olan burayı yeni kurulacak hükümete bırakmaktır. Belki yeni hükümet burayı sanayi arazisi olarak değerlendirecektir. Giresun’un can damarı olan fabrikayı yıktınız madem, konut yapmak yerine sanayi tesisi yapmayı niye düşünemediniz? Peki, bu aceleniz nedir? Neyi planlıyorsunuz? Bu işi yeni kurulacak hükümete bırakmayacak kadar sizi acele ettiren sebep nedir? Giresun’da çok acil bir konut ihtiyacı mı mevcut? Giresunlu sokakta evsiz mi kaldı Sayın Bakan? Yoksa bu acelenin ardında Giresun kamuoyunun bilmediği şeyler mi var?” diye sordu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap