SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Büyükşehir Özel Bireylerin Yanında Olmaya Devam Ediyor

Büyükşehir Özel Bireylerin Yanında Olmaya Devam Ediyor

30 Temmuz 2024 Salı - 16:09




Engelsiz Yaşam Akademisi’nin yıl sonu etkinliğine katılan özel gereksinimli bireyler ve aileleri keyifli anlar yaşadı.





Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle açılan Engelsiz Yaşam Akademisi, Maçka ilçesinde yıl sonu etkinliği düzenledi. Kamp alanında gerçekleştirilen etkinliğe, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Selim, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Muharrem Çimşit, özel gereksinimli bireyler ve aileleri katıldı. Etkinlikte ip çekme ve çuval yarışı gibi çeşitli müsabakalar düzenlendi; horon halkaları kuruldu. Öğrenciler ve velileri, eğlenceli aktivitelerle dolu programda doyasıya eğlendiler. Etkinliğe katılan aileler ve çocuklarıyla yakından ilgilenen Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Selim, programa katılanlara Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in selamını iletirken, kendisinin bu tarz faaliyetlere çok değer verdiğini ifade etti.

SOSYAL HAYAT VURGUSU

Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman özel gereksinimli bireylerin yanında olduğunu vurgulayan Selim, “Başkanımız Ahmet Metin Genç öncülüğünde özel gereksinimli bireylerimizin sosyal hayata katılımını desteklemeye ve onların yanında olmaya devam edeceğiz. Engelsiz Yaşam Akademisi’nin başarılı çalışmalarının artarak devam edeceğine olan inancımız tamdır. Etkinliğimize katılan tüm ailelerimize, öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.



HABER MERKEZİ 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap