SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Aday memurlar asaleten atandı

Aday memurlar asaleten atandı

12 Mart 2013 Salı - 09:04




Aday memurlar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 2670 sayılı maddesine göre Türk bayrağı üzerine el koyarak yemin ederek, asil devlet memurluğu g





Tolga GÜL Aday memurluklarını başarıyla tamamlayan Artvin Valiliği'nde görev yapan 6 personel, düzenlenen yemin töreninin ardından asli memurluğa atandı. Artvin Valiliği Çoruh toplantı salonunda düzenlenen törene, Vali Yardımcısı Yılmaz Kurt, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Hatice Gökalp, kurum müdürleri ve personeli ile aday memurluğu sona eren Sema Şahin, Mehmet Boyatan, İdris Kayapınar, Nahide Ayık, Nurten Mamuk ve Recep Yılmaz katıldı. HEP BAŞARILI OLUN Yemin töreninde konuşan Yazı İşleri Müdürü Şenay Şimşek, ''Bu yemin töreninden sonra çok kutsal bir göreve asaleten başlamış bulunmaktasınız. Uzun yıllar vatanımızda milletimize, sağlıklı, huzurlu, fedakârca hizmetlerde bulununuz, çalışma hayatınız hep başarılarla dolu olsun. Asil memurluk görevinizin hepinize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum'' dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap