SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Adım adım ölüme gitti

Adım adım ölüme gitti

29 Ocak 2017 Pazar - 07:57




Henüz 1 yaşındaki Yaren yüksek ateş nedeniyle iki kez hastaneye götürüldü. İkisinde de ilaç verilip geri gönderilen minik kız 3. kez hastaneye kaldırı





Bir türlü doğru teşhis konulamayan ve hastanede hayatını kaybeden minik Yaren dün toprağa verildi.

2 KEZ GİTTİ, EVE DÖNDÜ

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde Hayati ve Hümeyra Kazancı çiftinin 1 yaşındaki kızları Fatma Yaren önceki gece ateşlendi. Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen Yaren’in ilk müdahalesinde ateşi düşürüldü. İlaç verilerek eve gönderilen minik kız gece saat 03.30 sularında yeniden fenalaştı. Yaren, ateşinin düşmemesi üzerine aynı hastaneye kaldırıldı.

MENENJİT TEŞHİSİ KONDU

Doktorların ikinci müdahalesi sonucu ateşi düşürülen Yaren, bir kez daha eve gönderildi. Ancak ateşi birkaç saat sonra yeniden yükseldi. Kazancı çifti bu kez bebeklerini sabah 07.00 sıralarında KTÜ Farabi Hastanesi’ne götürdü. Yaren’e menenjit teşhisi konuldu. Ancak minik yavrunun moraran vücudu daha fazla dayanamadı. Yaren tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kemal Bektaş

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap