SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Pazar'a atanan Kaymakam İnam, görevine başladı

Pazar'a atanan Kaymakam İnam, görevine başladı

26 Temmuz 2024 Cuma - 18:53




Erzurum Hınıs Kaymakamı iken Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Pazar Kaymakamlığına atanan Hamza İnam, ilçeye gelerek görevine başladı.





2 Temmuz 2024 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesindeki atama kararına göre; Rize’nin Pazar Kaymakamı Mustafa Akın'ın Hakkari'nin Yüksekova ilçe Kaymakamlığına atanması sonrasında Erzurum'un Hınıs ilçesinden Pazar Kaymakamlığı görevine atanan Hamza İnam, ilçeye gelerek görevine başladı. Pazar Kaymakamlığına atanan Hamza İnam'a bugün sabah saat 10.00'da kaymakamlık binası önünde kurum müdürleri tarafından karşılama töreni düzenlendi.


Kaymakam İnam törenin ardından kurum müdürleri ile tanışma toplantısı gerçekleştirdikten sonra mesaiye başladı. Kaymakam İnam makamında yaptığı açıklamada, "Dördüncü görev yerimiz burası. Doğu görevinden sonra güzel bir yere geldiğimi düşünüyorum şahsen. Güzel bir iklim, güzel insanların olduğunu biliyoruz. İnşallah burada uzun bir süre kalacağız diye düşünüyoruz. Elimizden geldiğince de ilçemize görev yaptığımız süre boyunca insanlarımızla görüşüp, konuşup istişare edip ilçemizin, köylerimizin ihtiyacı neyse elimizden geldiğince onları gidermeye çalışacağız. İnşallah hayırlara vesile olur.” dedi.




HABER: CEVAHİR TOPALOĞLU

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap