SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Aklımızda zafer var

Aklımızda zafer var

10 Eylül 2016 Cumartesi - 08:39




Trabzonspor Teknik Patronu Ersun Yanal, “Zor bir mücadele bizi bekliyor. Ancak bunun üstesinden gelecek güçte bir takımız” diye konuştu





TRABZONSPOR Teknik Direktörü Ersun Yanal, Osmanlıspor maçını kazanmaktan başka bir düşünceye sahip olmadıklarını açıkladı. Zorlu bir maçın kendilerini beklediğini söyleyen deneyimli hoca, “Biz her şeye hazırlıklıyız. Osmanlıspor iyi oyunculardan kurulu bir ekip. Dolayısıyla her iki takımı zorlu bir doksan dakika bekliyor. Fakat biz bunun üstesinden gelecek güçte bir takımız ve istediğimizi alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Oyuncularının maçı kazanma arzusu ve isteğinin kendisini memnun ettiğini dile getiren Yanal, “Maça iyi bir şekilde hazırlandık. Oyuncularım kazanmaya odaklanmış durumda. Bu da iyiye işaret” dedi. Osmanlıspor maçını kazanarak camiaya bayram hediyesi vermek istediklerini söyleyen deneyimli teknik adam, “Bayramı mutlu bir şekilde karşılamak istiyoruz. Camiamızı bu güzellikten mahrum bırakmak istemiyoruz” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap