SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > AKSA bakıyor trafolar patlıyor

AKSA bakıyor trafolar patlıyor

06 Şubat 2015 Cuma - 10:47




Trabzon’da elektrik dağıtım hizmetlerinde yaşanan aksamalar vatandaşları canından bezdirirken yetkililer duyarsızlıkla suçlandı.





Evdeki mutfak eşyaları yanan, elektrikli ürünlerini kullanamayan vatandaşlar, özelleştirmelere yeşil ışık yakan siyasileri de topa tuttu. Hafta başında Gazipaşa Mahallesi’nde yaşanan trafo patlamasına hafta içinde de İskenderpaşa Mahallesi eklendi. Vatandaşlar ise, herhangi bir yatırım yapılmaması nedeniyle trafoların yetersiz kaldığını ve bu patlamanın yaşandığını iddia etti. İskenderpaşa Mahallesi Muhtarı Muhammet Ciğer, “Sadece bu sokakta 300 kişi yaşıyor ve tehlike altında. Biz önlem alınmasını istiyoruz ama kimseye ulaşamıyoruz” diye konuştu.

PSİKOLOJİMİZ BOZULUYOR

İskenderpaşa Mahallesi Merkez Sokak’ta yaşanan trafo patlamasından en çok etkilenen Baylan Apartmanı sakinlerinden Seyfettin Durmuş ise, “Trafo üç ayda bir patlıyor. Evlerimizin yanmasından korkuyoruz. Çocuklarımız mahallede trafonun yanında oynuyor. Hayati tehlikemiz var. Yetkililerden bunun denetimini yapıp gerekenin yapılmasını, müsait olan bir yere alınmasını istiyorum. Psikolojimiz bozuldu” dedi.

Adem YILMAZ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap