SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Andon'un suyu tartışılmaz güzel

Andon'un suyu tartışılmaz güzel

07 Kasım 2013 Perşembe - 09:21




Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Andon içme suyunda hiçbir sorun olmadığı ve vatandaşların rahat bir şekilde suyu kullanabileceklerini bildirdi.





Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Andon içme suyunda hiçbir sorun olmadığı ve vatandaşların rahat bir şekilde suyu kullanabileceklerini bildirdi. Bakırcı, Rize'ye kazandırmış oldukları Andon İçme Suyu Arıtma Tesisi'nde arıtılmadan önce gelen ham suyun çok iyi kalitede olduğunu belirterek, Sağlık Bakanlığı tarafından akredite olmuş laboratuvarlarda suyun analizinin yapılarak tescil edildiğini vurguladı. Andon İçme Suyu Arıtma Tesisi'nden Rize'ye gönderilen suyun her gün tesis çıkışı analizlerinin yapıldığına dikkati çeken Bakırcı, "Bu suyun şehre ulaştıktan sonra son noktalar dahil olmak üzere Sanayi Camisi ve Dedeman bölgesinden her gün alınan numunelerle fiziksel, bakteriyolojik ve kimyasal analizleri yapılmaktadır. Analiz sonuçları 'www.rize.bel.tr' sitemizde su analiz sonuçları linkinde yayınlanmaktadır. Bakteriyolojik ve kimyasal açıdan içme suyu standartlarına uygunluğu gözlenebilmektedir. Andon içme suyunda hiçbir sorun yok. Vatandaşlarımız rahat bir şekilde suyu kullanabilirler."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap