SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ankara'ya proje çıkarması

Ankara'ya proje çıkarması

20 Şubat 2013 Çarşamba - 16:26




Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon’un önemli projelerinin uygulanması ve tamamlanması amacıyla Ankara’da bugün de yoğun bir





Başkan Gümrükçüoğlu Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel ile Ankara’da ayrı ayrı görüşmeler yaptı. Görüşmelerin sonunda değerlendirmelerde bulunan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un önemli projelerinin Trabzon’da oturarak değil, Ankara’da proje takip edilerek yapılabildiğini kaydetti. Başkan Gümrükçüoğlu, “TOKİ Başkanımız ile birlikte Trabzon’da devam eden kentsel dönüşüm projelerinin durumu ve bundan sonrasında yapılacaklar hakkında , Yavuz Selim Sahası, Avni Aker Stadı ve 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu konusundaki düşüncelerimizi paylaştık. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız ile Trabzon’un Büyükşehir Belediye olmasından sonra ilgili maden işletmelerine ilişkin öngörülerimizi ve doğalgaz çalışmalarının hızlandırılması için nelerin yapılabileceğini konuştuk. Ayrıca Milli Savunma Bakanımız ile birlikte 113 dönümlük Çamoba arazinin botanik park olarak kullanılması konusunda mahsuplaşma yolunun ne şekilde yapılabileceği konularında değerlendirmede bulunduk” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap