SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Antalya'da Artvin rüzgarı esti

Antalya'da Artvin rüzgarı esti

09 Mart 2015 Pazartesi - 13:16




Artvin’in kurtuluş günü olarak her yıl 7 Mart tarihinde düzenlenen “Artvinliler Gecesi” Antalya’da Artvinlileri buluşturdu.





Geceye katılan yüzlerce Artvinli tulum eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar horon tepti. Halk oyunları ekibinin yöresel oyunları katılımcılar tarafından keyifle izlendi. Antalya Artvinliler Derneği tarafından düzenlenen geceye Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Antalya Milletvekili aday adayı Naci Alın da katıldı. Hemşehrileri tarafından tam destek gören Naci Alın, Artvin’in Arhavi İlçesi’nde doğduğunu ve başta Antalya olmak üzere Türkiye’nin birçok Hava Meydanı’nda üst düzey yöneticilik yaptığının bilgisini verdi. Naci Alın, “Türk havacılık sektöründe kamu ve özel sektör de uzun yıllar yöneticilik yaptım. 2007 yılından beri Cumhuriyet Halk Partisi’nde il ve ilçe teşkilatı düzeyinde farklı görevlerde bulunup partime ve partili dostlarıma hizmet etme gayretinde oldum” dedi. Gecenin sonunda yapılan çekilişte konuklara çeşitli hediyeler dağıtılırken, Dernek Başkanı Olcay Gümüş bu yıl ki özel geceye çok sayıda Artvinlinin katıldığını açıkladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap