SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Araklı Günleri’nde renkli tablo

Araklı Günleri’nde renkli tablo

24 Mayıs 2013 Cuma - 09:15




Trabzon’un Araklı ilçesinde bu yıl 6.sı düzenlenen Araklı Günleri renkli görüntülere sahne oluyor. Etkinlikler büyük ilgi görüyor.





İbrahim Kanlı Araklı Kaymakamlığı, Araklı Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen 6. geleneksel "Araklı Günleri" renkli görüntülerle başladı. Belediye Kültür Salonu’nda düzenlenen açılışa Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan, Belediye Başkanı Recep Çebi, Garnizon Komutanı Coşkun Koç, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Çaya, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İlhan Selçuk ile çok sayıda vatandaş katıldı. Festivalin ilk günü Trabzon Belediyesi Mehter Takımı Araklı Belediye Meydanı’nda konser verdi. Konser sonrasında kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Recep Çebi, "Araklı’nın eğitimde yıldızı parladı. Biz eğitime yatırım yapan belediyeyiz. Karşılığında ilçe halkımızın halk eğitim kurslarına ilgisi bizi çok mutlu ediyor" dedi. Halk Eğitim Merkezi yılsonu sergisinde, okuma yazma kursunda başarılı olanlara belgeleri verildi. 3 gün sürecek "Araklı Günleri" Belediye Kültür Salonu’nda binlerce kişiyi ağırlayacak.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap