SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > ASKON Revi'ye projelerini anlattı

ASKON Revi'ye projelerini anlattı

04 Şubat 2015 Çarşamba - 12:01




Anadolu Aslanları İş Adamları (ASKON) Trabzon Şubesi, yatırım, teşvik ve istihdam konusunda AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’ye projelerini anl





Anadolu Aslanları İş Adamları Trabzon Şube Başkanı Yılmaz Karadeniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ile bir araya geldi. Plan ve projelerini Başkan Revi’ye anlatan ASKON Yönetimi, Trabzon’un ekonomik ve sosyal politikalarına da değindi. ASKON Yönetimi, Trabzon’un istihdam konusunda özellikle nüfus artışıyla birlikte daha da büyüyeceğini belirtti. Başkan Revi, Karadeniz’in yılsonunda sona erecek olan teşvik ile ilgili beklenti ve ihtiyaçları konusunda uyarılarını ve taleplerini “Yerinde ve ilgililere iletilmesi hususunda üzerinde titizlikle durulacak bir mesele” olarak nitelendirdi.

ASKON’un özellikle şehirdeki bütün belediyelerin aralarında koordineli bir şekilde çalışması gerektiği yönündeki taleplerini de dinleyen Başkan Revi “Trabzon yeni büyükşehir oldu. Teşkilatlanmasını yeni yapıyor. Büyükşehir mantığı ve teşkilatlanma diğer büyükşehir olan illere göre daha çabuk yapıldı. Trabzon, şehir olarak adeta bir çocuk gibi büyüyor ve her dakika yeni ihtiyaçlar ortaya çıkıyor. Yerel yönetimler bir yılını doldurduğunda koordine konusunda birçok büyükşehirden çok daha iyi duruma gelecek göreceksiniz” dedi.

Başkan Revi sözlerine şöyle devam etti:  “Bizim gözümüzde ve yüreğimizde iş verende emekçi de göz bebeğimizdir. İşveren olmazsa, emekçi olmazsa, ASKON ve benzeri teşkilatlanmalar olmazsa Trabzon’un kalkınması ve gelişmesi istenilen seviyede olmaz“ Revi, şehrin özellikle 7 Haziran 2015 genel seçimlerinden sonra kurulacak olan 63’üncü AK Parti Hükümetiyle yeni Türkiye inşasında önemli bir misyon üstleneceğini de belirterek “İş adamı rahat olacak. Yatırım için iyi imkanlar bulacak. İstihdamı geliştirecek ciddi adımlar atılacak. ASKON’un da bu süreçte, ortaya koyacağı projeler yol gösterici olacaktır.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap