SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Avrupa Komisyonu “Ekolojik Oyuncak Projesi”ni Den

Avrupa Komisyonu “Ekolojik Oyuncak Projesi”ni Den

27 Nisan 2012 Cuma - 17:02




Avrupa Birliği tarafından Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı olan IPA kapsamında Kadınların İstihdamının Arttırılması Hibe Programı kapsamında Samsun İl





Denetleme sırasında komisyon projenin personel evrakları, malzeme ve ekipman alım evrakları, cep harçlıkları ve diğer ödeme evraklarında detaylı incelemelerde bulundu. Denetimlerini tamamlayan komisyon daha sonra denetimler sırasında kendilerini yalnız bırakmayan Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Kayaoğlu’na “Ekolojik Oyuncak Projesi”nin başarılı ve sorunsuz bir şekilde tamamlanmasından dolayı teşekkürlerini bildirdiler. Amaçlarının üretimle çoğalacak bir sektörü oluşturmak olduğunu belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Kayaoğlu, yapılan denetimlerden memnuniyet duyduğunu belirtti. Daha sonra denetleme komisyonu ile birliktelikte yenilen yemeğin ardından denetim son buldu. Denetimi, Avrupa Komisyonu denetleme biriminden Esa Kıvırınta, Vassilis Samaras, Hazine Müsteşarlığı Finans Birimi’nden hazine kontrolörü Mehmet Şirin, S. Erdal Günal, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan finans uzmanı Gamze Akın’dan oluşan komisyon gerçekleştirdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap