SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bakanlık kapılarından kurtaracağız

Bakanlık kapılarından kurtaracağız

23 Şubat 2015 Pazartesi - 11:43




AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Yıldız, vekil seçilmesi durumunda belediye başkanlarını bakanlık kapısında beklemekten kurtaracağını söyledi





Uzun bir aradan sonra siyasete dönen Maçka eski Belediye Başkanı ve Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, AK Parti’den milletvekilliği aday adaylığını açıkladıktan sonra vaatlerini sıralamaya başladı. "Benim için söz namustur ve bugüne kadar yapamayacağım hiçbir şeyin sözünü vermedim" diyen Yıldız’ın ilk müjdesi belediye başkanlarına dönük oldu.

SIKINTILARINI İYİ BİLİRİM

Aday gösterilmesi ve vekil olması durumunda, belediye başkanlarını bakanlıkların kapılarında beklemekten kurtaracağını ifade eden Yıldız, şunları söyledi: "Uzun yıllar belediye başkanlığı yapmış birisi olarak başkanlarımızın tüm sorunlarını en iyi anlayan ve bilen ben olacağım. Onları bakanlık ve genel müdürlük kapılarında günlerce beklemekten kurtarıp aylık toplantılar ile Trabzon’da sorunlarına birlikte çözüm arayıp, işlerini bizzat takip edeceğim."

STÖ’LERLE PLANLI ÇALIŞMA

Milletvekili olarak meclise gitmesi durumunda sivil toplum örgütlerini kucaklayıp onlarla el ele çalışacağını belirten Yıldız, "Gerek belediye başkanlarımız gerekse sivil toplum örgüt temsilcileri ile düzenli olarak her ay toplantı gerçekleştirip, kentimizin ve ilçelerimizin sorunlarını dinleyip, yapılması gerekenler noktasında planlı çalışmaları ortak yürüteceğiz" dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap