SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Başkan karanfil dağıttı

Başkan karanfil dağıttı

08 Mart 2013 Cuma - 12:39




Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Kunduracılar Caddesi’nde kadınlara karanfil dağıttı.





Gümrükçüoğlu 3 saat boyunca sokakta ve dükkanlarda karanfil dağıtırken, karşılarında Belediye Başkanı’nı çiçek dağıtırken gören bayanlar bu sürpriz karşısında Başkan’a teşekkür etti. Başkan Gümrükçüoğlu evli olan erkek vatandaşlara da karanfil vererek çiçekleri hanımlarına götürmelerini istedi. Kadınların 8 Mart dünya Kadınlar Günü’nü kutladığını belirten Başkan Gümrükçüoğlu, şöyle konuştu: “Bir toplumun güçlü olması için kadının güçlü olması gerekiyor. Bugün Trabzon’da yapılan hizmetlerde kadınların katkısının çok fazla olduğunu ifade etmek istiyordum. Bugün münasebetiyle tüm kadınlarımıza aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum.” Gümrükçüoğlu, kadınların sosyal yaşamda daha aktif olması için Belediye olarak önemli çalışmalar başlattıklarını ve devam ettiklerini ifade ederek, şunları söyledi: “Kadınlara yönelik meslek edindirme kursları ve Mikrokredi çalışmaları başlattık. Hanımeli pazarları oluşturduk. Birçok ev hanımımızın vergi mükellefi olmasını sağladık. Belediye Meclisinde Kadın- Erkek Eşitlik Komisyonu kurduk. Kadınlara yönelik kültür ve eğitim programları düzenledik. Kadın Konukevini yaparak Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne devrettik. Kadınlarımızın sosyal yaşamdaki konumlarının daha da güçlendirilmesi için çalışmalarımızı bundan sonrada sürdüreceğiz.”
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap