SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bayburt kültürünü yaşatıyor

Bayburt kültürünü yaşatıyor

05 Mart 2017 Pazar - 10:00




Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, tarih ve kültürüne ışık tutan mahalle odası kültürünü gelecek kuşaklara aktarmak ve mahalle sakinleriyle bir araya gel





Bayburt’un tarih ve kültüründe önemli yer tutan mahalle odası kültürünü gelecek kuşaklara aktarmak ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek taleplerini dinlemek üzere Vali İsmail Ustaoğlu öncülüğünde başlatılan “Mahalle Odaları Buluşmaları” sürüyor. Vali İsmail Ustaoğlu, buluşmaların bu haftaki adresi Şingah Mahalle Odası’nda mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Ustaoğlu, “Anadolu’nun kadim kültürüne dönüp baktığımızda örf, adet ve geleneklerimizi yaşatma adına bu tip mekânların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlıyoruz. Başta belediye başkanımız olmak üzere ilimizdeki tüm kurum amirlerimizle bu buluşmaları gerçekleştirerek devlet vatandaş buluşması adına varsa mahalle sakinlerimizin şikâyetleri, teşekkürleri bunları kurum amirlerimizle birlikte burada paylaşalım istedik” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap