SON DAKİKA



Haber > Bayburt > Bayburt’ta 12 yıldır bitmeyen tünel

Bayburt’ta 12 yıldır bitmeyen tünel

14 Haziran 2024 Cuma - 09:12




Yapım işi Bayburt Group tarafından sürdürülen ve 12 yıldır bitmeyen tünelde 2 ilin valisi incelemede bulundu





Erzurum-Bayburt sınırındaki 2 bin 400 rakımlı Kop geçidinin 2 bin rakımlı noktasında 2012 yılında dönemin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından temeli atılan ve 3 yıl içerisinde tamamlanarak hizmete açılacak vaadinde bulunulan, yapım işi de Bayburt Group tarafından sürdürülen, 12 yıldır da tamamlanamayan tünelde 2 ilin valisi incelemede bulundu.

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ile Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Bayburt ve Erzurum illerini birbirlerine bağlayan ana güzergâh üzerindeki Kop Dağı Geçidi'nde çalışmaları devam eden Kop Tünelini yerinde inceledi.

Çalışmalar için kurulan şantiyede, Karayolları 12'inci Bölge Müdürü Yücel Oğuzhan ve yüklenici firma Bayburt Group yetkililerinden tünelin son durumuna ilişkin bilgi alan valiler, çalışmaların devam ettiği tünel inşaatında incelemelerde bulundu.

Tünelin ne zaman hizmete gireceğine dair Bayburt Valiliğinin sosyal medya paylaşımlarında herhangi bir bilgiye yer verilmezken en son dönemin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Kop tüneline yaptığı ziyarette tünelin 2023 yılında hizmete gireceğini kaydetmişti.



İHA

Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap