SON DAKİKA



Haber > Bayburt > İçme Suyu Sertlik Giderme Tesisinde çalışmalar tam gaz

İçme Suyu Sertlik Giderme Tesisinde çalışmalar tam gaz

28 Mayıs 2023 Pazar - 10:42




Bayburt'ta Kızıl Elma Projesi olarak görülen İçme Suyu Sertlik Giderme Tesisi'nin yapımı süratle devam ediyor. Tesis tamamlandığında Bayburtlular temiz içme suyuna kavuşacak





Editör: Seçkin ÜZEN

220 MİLYONLUK PROJE


Bayburt Belediyesinin Bayburt'un Kızıl Elma Projesi olarak gördüğü İçme Suyu Sertlik Giderme Tesisi'nin yapımı süratle devam ediyor. Yaklaşık 220 milyon lira maliyetli tesis tamamlandığında günlük 15 bin metreküp su arıtacak ve yüksek kalitedeki içme suyunu Bayburtlularla buluşturacak.

SORUN TARİHE KARIŞACAK

Evlerdeki musluklardan yüksek kalitede içme suyu akacağının müjdesini veren Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, “Tesisimizin hizmete girmesiyle kireç fazlalığı sorunu tarihe karışacak ve hemşehrilerimiz artık çeşmelerden içme suyu taşımak zorunda kalmayacaklar" dedi.

SÖZÜMÜZÜ TUTTUK

Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburtlulara verdikleri bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Başkan Pekmezci, “Göreve başladığımız günden bu tarafa projenin başlaması için büyük çaba sarf ettik” diye konuştu.

Haber: Safiye SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap