SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bayram hareketliliği başladı

Bayram hareketliliği başladı

01 Ağustos 2013 Perşembe - 15:14




Samsun'da günlük 7 bin yolcu sirkülasyonu olan Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde Ramazan Bayramı tatili nedeniyle günlük 12





Samsun’da Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde hareketlik yaşanıyor. Ramazan Bayramı tatili nedeniyle büyük yoğunluğun yaşandığı Yusuf Ziya Yılmaz Otobüs Terminali'nde biletlerin tükenmesi sonrası, bilet bulmakta güçlük çeken vatandaşların imdadına ise firmaların koyduğu ek seferler yetişti. Avrasya Terminal İşletmeleri Yusuf Ziya Yılmaz Otobüs Terminali Müdürü Erkan Şahin, "Bayram yoğunluğumuz yavaş yavaş başladı. Yolcularımızın biletlerini rezerve değil de, direkt otobüs yazıhanelerinden almaları gerekiyor. Bayram arifelerinde sıkıntı yaşanabiliyor. Genel durumumuz ve doluluk oranı yüzde 80'lere ulaştı ve ek seferler başladı. Artık bayram haftasına girdik. Hafta sonu cumartesi ve pazar gününden itibaren araçlarda yer sorunları başladı. Yolcu sayımız gayet iyi" dedi. Yolculara korsan araçları kullanmama konusunda uyarılarda bulunan Terminal Müdürü Erkan Şahin, "Yolcularımız biletlerini bilet satış gişelerinden almalı ayakçı ve çığırtkan adı altında bulunan kişilere itibar etmemeli. Korsan araçların sayısının arttığı bugünlerde kesinlikle yollardan indi bindi yapmamalı, güvenlikleri açısından biniş ve inişlerini terminalden yapmalı. Korsan araçları gören vatandaşlarımızın ise durumu en kısa zaman içerisinde trafik ekiplerine bildirmesini istiyoruz" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap