SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Bir Başarı Hikayesi

Bir Başarı Hikayesi

16 Mayıs 2015 Cumartesi - 00:10




Trabzonlu iş adamlarından Celal Hekimoğlu’nun hayatını anlatan 'Bir Başarı Hikâyesi Celal Hekimoğlu' isimli kitap renkli bir organizasyonla tanıtıldı.





Trabzon’un önemli iş adamlarından Celal Hekimoğlu’nun hayatının, Gazeteci Nurgül Günaydın tarafından kaleme alındığı 'Bir Başarı Hikâyesi Celal Hekimoğlu' isimli kitap Zorlu Grand Otel’de tanıtıldı. Yapılan lansmana Celal Hekimoğlu ve ailesi, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, MHP Trabzon Milletvekili Koray  Aydın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu ile çok sayıda davetli katıldı. 

Celal Hekimoğlu ise, “Trabzon benim için olmazsa olmaz bir yerdir. Trabzon’da sanayi konusunda ne yaparsanız yapın bizim fabrikalarımızda bu işler üretilir. Ama Trabzon’da bakıyorum da genellikle hep ticaret üzerine herkes çalışıyor. Hâlbuki Trabzon’da sanayiyi biraz daha büyütmemiz lazım. Trabzon’da sanayi yapmak zor ama yapılmayacak bir iş de değil. Herkese söylüyorum. Ben İlkokul mezunuyum Allah’a şükürler olsun bu işi başardım. Trabzonluluğumdan şeref duyarım." dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap