A+ A-
Yorum
10

Birimiz veya hepimiz öleceğiz

Yayın Tarihi: 29.08.2016 - 10:40 | Güncelleme Tarihi: 29.08.2016 - 10:34
Trabzon’un Akçaabat İlçesinde tavanı çökme tehlikesi bulunan evlerinde yaşam mücadelesi veren Bozali ailesi yardım bekliyor.

Sakat olduğu için çalışmayan Adem Bozali ise, “Biz kimseden para dilenmiyoruz. Devlet gelsin durumumuzu görsün kararını versin” diyerek yetkililere seslendi. 

DÜNYASI KARARDI

Trabzon’un Akçaabat İlçesi Kaleönü Mahallesinde ki tek katlı evde eşi ve 4 çocuğu ile birlikte yaşayan 39 yaşındaki Adem Bozali, İŞKUR imkanıyla başladığı iş ile hayata tutunmaya çalışıyor. Daha önceden inşaatlarda çalışarak geçinen ve 3 yıl önce geçirdiği bir kaza sonucu sakat kalan Bozali’nin bu günden sonra adeta dünyası karardı. Çalmadığı kapı kalmadı.

 TADİLAT YAPTIRAMADIM

Sakat olduğu için ağır işlerde çalışmayan ve eski bir evde yaşayan Bozali, “Biz mecbur olarak bu evin altında kalma riskiyle yaşıyoruz. Birimiz veya hepimiz burada ölebiliriz. Ev tamamen ’uçtu uçacağım’ diyor. Her gece korku dolu anlar geçiriyoruz. Fareler ile yaşıyoruz. Gözümüze uyku girmiyor. Maddi durumum iyi olmadığı için tadilat yaptıramadım" diye konuştu. 

TEK DERDİM YAVRULARIM

Kimseden para dilenmediğini de belirten Bozali, “Allah razı olsun şuan devletimiz İŞKUR aracılığıyla bana bir iş verdi. 6 ay kadar karnımızı doyuracağız. Ondan sonrası da Allah kerimdir. Önemli olan çocuklarımı okutabilmek. Tek derdim yavrularım. Devletimiz buraya gelsin. Benim durumumu incelesin ve kararını ona göre versinler” diyerek yetkililere seslendi.

Kemal BEKTAŞ

Özel HABER