SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Boztepe kapışması

Boztepe kapışması

08 Şubat 2015 Pazar - 11:53




Trabzon’da turizmin ivme kazanmasıyla birlikte barınma ihtiyacının karşılanması için başlatılan otel yapım atağı gençliği vurdu.





Boztepe, Necmiati ve Çukurçayır spor kulüpleri başta olmak üzere pek çok futbol kulübünün ve çevredeki vatandaşların spor yaptığı Boztepe Semt Futbol Sahası da yapılacak 5 yıldızlı otele verildi. Bölgede alternatif futbol sahasının olmaması nedeniyle Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Burhan Cahit Erdem ile birlikte sporcular, 10’dan fazla kulübün başkan ve yöneticileri ile veliler de dün eylem yaptı. Eylemde konuşan ASKF Başkanı Erdem, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na yüklendi. Erdem, "Biz gençlerimiz bonzaiden, uyuşturucudan uzak dursun diye mücadele ederken belediye başkanımız gençlerin spor yaptığı futbol sahasını düşük bir bedelle otel yapımı için yabancılara verdi. Bu saha meselesi halen mahkemededir. Biz alternatif bir futbol sahası gösterilmediği, yapılmadığı sürece buradan çıkmayacağız. Burada sadece gençlerimiz değil, kadınlarımız da spor yapma imkanı buluyordu" dedi. Necmiatispor Kulübü Başkanı Ali Nihat Usta ise, "Yapılmaya çalışılan ve bizlerden saklanan bu işleme Boztepe ve sahasına sahip çıkacak Trabzonluların evet diyeceğini düşünmek bence ahmaklıktır. Amacımız sağlıklı nesiller yetiştirmek ve kardeşliği pekiştirmektir" şeklinde konuştu.

Adem YILMAZ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap