SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Büyük davanın büyük adamları

Büyük davanın büyük adamları

14 Haziran 2016 Salı - 08:09




MHP İl Başkanı Birinci, partisinin kongrede liderine sahip çıkacağını belirterek, büyük davanın büyük adamları olduklarını göstereceklerini dile getir





MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, partisinin 10 Temmuz’da yapılacak olan kongresi ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Birinci, hayatlarının hiçbir döneminde MHP ve ülkücü hareketle herhangi bir bağı olmamış, yeri geldiğinde en acımasızca eleştirmiş, düşmanlık etmiş, tuzaklar kurmaya çalışmış, çoğu zamanda görmezden gelmiş insanların son zamanlardaki MHP ilgisine dikkat etmemek mümkün olmadığını belirtti. “MHP ilgisinin altında yatan nedir, istenen nedir?” diye soran Birinci, “Türk Cumhuriyeti Devleti’ni tasfiye etmektir.  Türk Milleti’ni Anadolu coğrafyasında buharlaştırmaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve Türk Milleti’nin yegane teminatı olan Milliyetçi Hareket Partisi’ni dönüştürmektir. Ülkücü Felsefeyi emperyalizmin hizmetine sunmaktır. Düzene uyan, duruma göre vaziyet alan, dünyalık önüne koyulduğu zaman Türk Milleti’nin doğrularında ısrarcı olmayan, Milli akılla değil, ithal akılla hareket eden bir Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Türk Milleti’nin yıkılmaz kalesi olan Milliyetçi Hareket Partisi’ni teslim almaktır. ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ diyen, bu felsefeye sonuna kadar bağlı kalan, davadan ve Türk Milleti’nin doğrularından asla taviz vermeyen, Türk Milleti’nin ne kadar düşmanı varsa, bugüne kadar onlarla boğuşan, Türk Milleti’ne bugüne kadar bu coğrafyada diz çöktürtmeyen, ülkücülerin lideri büyük devlet adamı, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin tasfiyesidir. İnancım odur ki; 10 Temmuz’da yapacağımız kongrede ülkücüler, davalarını Haziran ve Kasım arasına sıkıştırmayacak, liderine sahip çıkacak, bu büyük davanın büyük adamları olduklarını dosta düşmana göstererek oyunu bozacaklardır” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap