SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Çakmak ailesinin ağır misafirleri

Çakmak ailesinin ağır misafirleri

13 Temmuz 2017 Perşembe - 09:30




Saygıdeğer ailelerden Çakmak ailesi köy evinde birbirinden değerli konuklarını ağırladı.





İşadamı Rıfat Çakmak oğulları Sinan, Ömer ve Serkan Çakmak ile birlikte, köy evinde dostlarını ağırladı. Dostane buluşmaya Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk, Tosköy Mahallesi Muhtarı İbrahim Solak, Genel Yayın Koordinatörümüz Miraç Özağcı ve İdari Koordinatörümüz Selim Şener de katıldı.

Spor ve siyasetin konuşulduğu buluşmada Ortahisar Belediye Başkanı Genç ve AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Altunbaş bundan sonraki süreçte adaylık için açıklama yapmaktan kaçınsalar da partinin neferi olduklarını belirterek verilecek her göreve hazır olduklarını dile getirdiler.

Rıfat Çakmak ise, “Dostlarımı ağırlamaktan keyif aldım ve gurur duydum. Zaman zaman yaptığımız bu buluşmaları artık daha da sıklaştıracağım” dedi. Buluşma çekilen fotoğraf ile de ölümsüzleştirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap