SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Cevapsız kalan o soru!

Cevapsız kalan o soru!

17 Nisan 2013 Çarşamba - 08:46




Bayburt Üniversitesi Rektörü Gökhan Budak’ın intiharını soruşturan Cumhuriyet Savcısı, her yeri didik etti hiçbir ize rastlayamadı, ‘Olay intihardır’





Erzurum Atatürk Üniversitesi Kampüsü’nde bulunan lojmanlarda 26 Ocak 2013 tarihinde bileklerini kestikten sonra balkondan atlayarak intihar eden Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gökhan Budak ile ilgili soruşturmaya takipsizlik kararı verildi. Cumhuriyet Savcısı Erol Taslak tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Prof. Dr. Budak'ın Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik bölümündeki odasıyla, Bayburt Üniversitesi'ndeki makam odasında arama yapıldı. HİÇ BİR İZ YOK! Bilgisayarlarında hiçbir ize rastlanamazken, Prof. Dr. Budak'ın kullandığı bitkisel içerikli su ve tozlarda ölüme neden olacak hiçbir unsura rastlanmadı. Erzurum'daki Adli Tıp Kurumu'na gönderilen kan sonuçlarında ise uyuşturucu ve uyarıcı, iradeyi etkileyici madde bulunmadı. Bu gelişmeler üzerine Cumhuriyet Savcısı Erol Taslak, rektörün ölümünün intihar olduğuna kanaat getirerek dosya hakkında takipsizlik kararı verdi. “Savcılık ölüm intihardır” dedi ama Budak’ı intihara sürürkleyen neden hala ortaya çıkarılamadı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap