SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Cumhuriyet sizinle güzel

Cumhuriyet sizinle güzel

21 Mayıs 2013 Salı - 09:08




TEV Öğrenci Yurdu Müdürü Fikriye Güler Eskici, "Cumhuriyetin Atatürk tarafından gençlere emanet edilmesinin bir amacı vardı. Çünkü bu ülke sizlere ema





Fatih İSAK Türk Eğitim Vakfı (TEV) Trabzon Şubesi, Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan TEV’in üniversite öğrencileri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladılar. Kutlamada Atatürk’ü anan gençler, Büyük Önder'in en sevdiği şarkıları söylediler. TEV Öğrenci Yurdu Müdürü Fikriye Güler Eskici, geçmişte ulusal bayramların halkla beraber stadyumda coşkulu kutlandığını hatırlatarak, "Ulusal bayramlara coşkuyla hazırlanır, bu bayramları coşkuyla kutlardık. Çok 19 Mayıslar gördüm, çok çok coşkuyla yaşadığımız 19 Mayıslar vardı. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde her şeyin başlangıcı olan çok çok özel olan bu günün Mustafa Kemal Atatürk tarafından gençlere emanet edilmesinin bir amacı vardı. Çünkü bu ülke sizlere emanet. Geleceğin, şairleri, bilim adamları, düşünürleri sizlersiniz. Siz çok kıymetlisiniz. Bu ülke için çok çok çalışmalısınız" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap