SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Damat katliamı

Damat katliamı

12 Ağustos 2013 Pazartesi - 09:11




Samsun'un Salıpazarı ilçesinde bir markette çalışan 31 yaşındaki Burhan A., telefonda tartıştığı kayınpederinin evine giderek kurşun yağdırdı.





Salıpazarı ilçesinde bir markette çalışan 31 yaşındaki Burhan A., telefonda tartıştığı kayınpederi ile kayınvalidesini öldürdü, baldızını yaraladı. İlçenin Karacalar Mahallesi'nde dün sabah meydana gelen olayda, 48 yaşındaki kayınpeder Behiç Zengin, damadı 2 çocuk babası Burhan A.'yı telefonla arayarak torunlarını evine getirmesini istedi. Ancak Burhan A. işi olduğunu ve çocukları getiremeyeceğini söyleyerek telefonda kayınpederiyle tartıştı. Bunun üzerine 28 yaşındaki Behice A. da babasıyla tartışan eşi Burhan A. ile tartıştı. İddiaya göre eşini döven Burhan A. öfkeyle kayınpederinin evine gitti. Burada da kayınpederi ile tartışan Burhan A., tabancayla ateş ederek önce kayınpederini, ardından kendisine müdahale etmek isteyen kayınvalidesi 47 yaşındaki Cemile Zengin'i ve 20 yaşındaki baldızı Beyhan Zengin'i vurdu. Behiç ve Cemile Zengin çifti olay yerinde öldü.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap