SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Dünya şampiyonlarına altın hediye

Dünya şampiyonlarına altın hediye

30 Nisan 2015 Perşembe - 17:57




Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Guatemala'da yapılan Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası'nda Şampiyon olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi futbol tak





 Dünya şampiyonluğu başarısından dolayı şampiyon sporcuları tekrar kutlayan Vali Öz, “Türkiye şampiyonu olduğunuzda yine bir araya gelmiştik. Sizler o zaman dünya şampiyonluğu getireceğinizin sözünü vermiştiniz. Öncelikle sizleri bu sözünüzü tuttuğunuz için tebrik ediyorum. Önce Türkiye sonra da Dünya şampiyonluğunun Trabzon’dan çıkması ve Erdoğdu Anadolu Lisemizin bu başarıyı elde etmesi bizim için çok büyük anlamı var. Spor altyapısıyla güçlendirilmiş Trabzon’da başta futbol olmak üzere bütün branşlarda önce amatör, sonra da profesyonel olarak başarılı sporcular yetişsin istiyoruz. Sporda başarılı olan kişi, disiplinli, düzenli çalışmaya alıştığı için mutlaka eğitim hayatında ve iş hayatında da başarılı oluyor” dedi.Konuşmasının ardından Vali Öz, şampiyonlara altın hediye ederek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap