SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Düzköylü isyanda

Düzköylü isyanda

04 Nisan 2017 Salı - 09:31




Çıkan yangında mereği ve seranderi yanan Cevizli Mahallesi Muhtarı Akbal, itfaiyeye ateş püskürdü.





Düzköy ilçesi Cevizli Mahallesi Muhtarı Yüksek Akbal’ın mereği ve seranderi yandı. İlçede meydana gelen yangınlara geç kalan itfaiyecilere tepki büyük oldu.

İtfaiyenin ilçeye gelip külleri suladığını belirten vatandaşlar, itfaiye araçlarını yangınlara erken müdahalesi için göndermek istemedi. Bir süre ilçede tutulan araçlar daha sonra geri gönderildi.  CHP Düzköy İlçe Başkanı Ahmet Bekâr, “Gelen itfaiye aracı külleri ıslatıp gitti.

Onlarca kezdir yaşanan bu tür olaylar karşısında yetkilileri tedbir almaya çağırmamıza rağmen bu sorunları yaşamaya devam ediyoruz.

Vatandaşın artık canına tak etti. İtfaiye araçlarını gönderdik ancak bundan sonra verilen söz süresinde itfaiye birimi Düzköy’de kurulmasa halk kararlıdır, gelen itfaiye aracını göndermeyecek. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Düzköy’de cumartesi günü muhtarlarla yaptığı toplantıda itfaiye ve mezbahanenin bir an önce kurulacağını söyledi.

Sözünü tutmasını bekliyoruz” diye konuştu. Büyükşehir Yasası ile itfaiye araçları ilçelerden alınıp Büyükşehir Belediyesi tarafından merkeze çekilmişti.


Zaman zaman yüksek yerlerde bulunan ilçelerde çıkan yangınlara itfaiye araçları geç kalıyordu. Büyükşehir Yasası çıkmadan önce her ilçenin itfaiye aracı bulunuyordu ve vaktinde yangınlara müdahale edilebiliyordu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap