SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Emlakçılar başkanını seçti

Emlakçılar başkanını seçti

15 Haziran 2015 Pazartesi - 17:34




Trabzon Faal Emlakçılar Derneği 4. Olağan Genel Kurulu yapılırken, tek liste ile girilen genel kurulda mevcut başkan Ayhan Taflan 4. kez başkanlığına





Trabzon Faal Emlakçılar Derneği 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı ve mevcut başkan yeniden seçildi. Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurula, Mevcut Başkan Ayhan Taflan ve delegeler katıldı. 160 delegesi bulunan derneğin seçimine tek liste ile gidilirken, tek aday Ayhan Taflan yeniden başkanlığa seçildi. Seçim öncesi bir konuşma yapan Trabzon Faal Emlakçılar Derneği Başkanı ve Trabzon İnşaatçılar Odası başkanlığı görevini yürüten Ayhan Taflan, “Sorunlarınızı yakından biliyoruz ve takip ediyoruz. Amacımız, mutlak surette Trabzon Faal Emlakçılar Derneğinin asli görevlerini kendi üyelerinin ve vatandaşların hakkını hukukunu korumak kollamak ve mesleğin geleceğini de koordine etmektir. Sorunlarımız çoktur, bugün fazla detaya girmeyeceğim ama sorunlar için her ay düzenli olarak Ankara'ya giderek sizlerin sorunları masaya yatırılıyor ve müzakere ediliyor” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap