SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Engelleri birlikte aştılar

Engelleri birlikte aştılar

29 Mayıs 2013 Çarşamba - 14:23




Trabzon Anadolu Tüm Engelliler Derneği ve KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi öğrencilerinin destek verdiği proje ile 7 yıldır engelli olan Mehmet Demir özgü





Trabzon Anadolu Tüm Engelliler Derneği Başkanı Hacı Kaya, Genel Sekreteri Yusuf Şafak ve KTܒlü öğrencilerin ortak çalışmaları ile yürütülen projede hayatını 7 yıldır engelli olarak geçiren Mehmet Demir‘e tekerlekli sandalye alınarak Söğütlü’de ki evinde kendisine teslim edildi. Başkan Kaya tekerlekli sandalyenin tesliminde yaptığı açıklamada bu tür projeleri sık sık hayata geçirdiklerini ve bundan sonra da geçirmeye devam edeceklerini belirtip “Amacımız engelli ailelere yardımcı olup, onların da hayatlarını engelsiz bir şekilde sürdürmelerine katkı sağlamak. Çalışmalarımız dün olduğu gibi bugün ve bundan sonra da aynı çizgide devam edecek. Bizi sevindiren ayrı bir konu bu tarz bir projeyi üniversiteli genç arkadaşlarımızla ortak şekilde hayata geçirmemizdir. Bu projeleri çoğaltıp daha fazla engelli vatandaşımıza ulaşıp engelleri kaldırmak adına tüm gücümüzle çalışacağız.” ifadelerini kullandı. Başkan Kaya ayrıca Trabzon’da ki hayırsever ve iş adamlarına da seslenerek bu tarz projelerde derneklerine yardım çağrısında bulundu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap