SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Engelleri kaldıralım!

Engelleri kaldıralım!

17 Mart 2013 Pazar - 09:13




Trabzon’da hizmet veren önemli özel sağlık kuruluşları arasında yer alan Yıldızlı Güven Hastanesi’nin personeli 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yemekt





14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Trabzon Özel Yıldızlı Güven Hastanesi doktorları düzenlenen yemekte bir araya geldi. Cephanelik Restaurant’taki yemeğe Trabzon Tabipler Odası Başkanı Prof. Dr. Yakup Aslan da katıldı. Konuklara hitap eden Özel Yıldızlı Güven Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Aydın Aydın, geceye katılanlara teşekkür etti. Yıldızlıgüven Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Güven de tüm doktorların 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Trabzon Tabipler Odası Başkanı Prof. Dr. Yakup Aslan ise doktorluk mesleğinin sıkıntılarını dile getirerek özel hastanelerin sağlık sisteminde önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti. Aslan, "Doktorluk, zor ama önemli ve güzel bir meslektir. Zaman zaman istenmeyen olaylarla karşılaşabilmekteyiz. İnsanlara hizmet eden sağlık çalışanlarımıza karşı daha duyarlı olunmalı ve karşılaştıkları olumsuzlukların da bir an önce giderilmesi gerekiyor. Tıp çalışanları yalnızca 14 Martlarda hatırlanmamalı" dedi. Yemeğe katılanlar müzik eşliğinde eğlendi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap