SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Geleceğimizi karartmayın!

Geleceğimizi karartmayın!

02 Şubat 2015 Pazartesi - 10:45




 Yabancı turistlerin Trabzon’a ilgisinin artması konaklama yatırımlarını da beraberinde getirdi.





5 yıldızlı otellerin ihale süreçleri birbiri ardına yapılırken inşaat çalışmaları da hızla başlatıldı. Otel inşaatlarının yapım çalışmaları da tartışma yarattı. Özellikle Trabzon’un eşsiz manzarasını kuş bakışı seyreden Boztepe’deki Arap sermayesi kaynaklı 5 yıldızlı otelin Boztepe, Çukurçayır ve Necmiati spor kulüplerinin kullandığı semt futbol sahasını da içine katması tepki seslerine neden oldu. Kulüp yöneticileri, "Madem bu sahayı yıkacaklardı bize 4 yıl önce neden soyunma odalarını yaptırıp, elektrik su bağlatıp kullanım ruhsatı verdiler? Kulüplerimiz soyunma odalarını kıt kanaat dizayn etti, inşa etti. Her biri en az 50’şer bin TL masraf yaptı. Bize alternatif göstermeden bu sahayı yıkmalarını kabul edemeyiz" dedi.

GENÇLİK YOK SAYILAMAZ!

Fatih Yılmaz isimli sporcu velisi ise, "Bu sahayı yalnızca çocuklarımız değil, bizler de kullanıyoruz. Yediden yetmişe halk burada yürüyüş yapıyor, stres atıyor, futbol oynuyor. Belediyemiz ise 60 bin nüfusa hitap eden bir semt futbol sahasını alternatif göstermeden yapılacak otelin bünyesine katıp yıkılmasına müsaade ediyor. Geleceğimizin kararmasına izin veremeyiz. Bu saha yıkılacaksa Kızlar Manastırı’nın yanındaki alana belediyemiz bir spor kompleksi yapabilir. Başkanlar gençlerimizi batağa sürüklememeli" diye konuştu.

Adem YILMAZ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap